Project Renovatie monumentaal pand, badkamer verbouwing, eerste verdieping en zolderverbouwing, Isoleren , Velux dakraam plaatsen 's Gravenmoer

In 's Gravenmoer heb ik een renovatie van een monumentaal pand uitgevoerd. Het was een uitgebreide opdracht met veel diverse werkzaamheden.

Zo heb ik de vloeren van de zolder en de eerste verdieping compleet hergestructureerd en een totale nieuwe indeling op de eerste verdieping gerealiseerd, met nieuwe, geïsoleerde metal-stud wanden.
Ook heb ik de verdere zolderverbouwing uitgevoerd. Daarbij heb ik de complete zolder van nieuwe isolatie voorzien. Waaronder de schuine kap van de buitengevel, met voorzetwanden, en vloerisolatie aangebracht. Daarnaast is op de zolder een Velux dakraam geplaatst. Afsluitend heb ik een reconstructie van een dakkapel gedaan en een overloop met een vide naar zolder tot in de nok gemaakt.

Op de eerste verdieping heb ik de complete water toe- en afvoer voor de badkamer vervangen. Verder heb ik ook nieuwe verwarmingsinstallatie met radiatoren en elektrische vloerverwarming geplaatst, inclusief het installeren van een nieuwe ketel. Ook heb ik een compleet nieuwe installatie voor elektra gerealiseerd op de eerste verdieping. En daarnaast zijn ook achter-zet-ramen met verbeterde isolatiewaardes geplaatst.
De Klussenier Sjaak Stokkermans
De Klussenier Sjaak Stokkermans

Oude Rielseweg 11
5032 SH Tilburg

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 203 30 20
06 5428 1086
sjaakstokkermans@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 69246505

Foto's van dit project

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Wist u dat... klanten beoordelen mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid:
13 klanten hebben mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid beoordeeld met maar liefst een 8,4.
 
Loading...