De Klussenier Sjaak Stokkermans
De Klussenier Sjaak Stokkermans

Oude Rielseweg 11
5032 SH Tilburg

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 203 30 20
06 5428 1086
sjaakstokkermans@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 69246505

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Tilburg, Kaatsheuvel en Dongen voor alle verbouwingen in en rond uw woning? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Sjaak Stokkermans en ik woon in Tilburg. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt als constructeur tekenaar maar was naast mijn werk altijd aan het klussen en verbouwen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis menig keer verbouwd. Ik kwam altijd vrolijk en voldaan thuis na een project. Vandaar dat mijn vrouw mij heeft aangespoord om eens contact op te nemen met het hoofdkantoor van De Klussenier om mijn eigen klusbedrijf te starten.

U kunt mij inschakelen voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden in en rond uw woning. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen of verbouwen van badkamers, keukens, traprenovaties, het realiseren van tuinhuisjes en terrasoverkappingen, totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer. Maar ook voor grotere of kleinere opdrachten kunt u contact met mij opnemen.

Naast de professionele uitvoering van het werk voorzie ik de klant van ideeën en oplossingen waar ze zelf wellicht niet direct aan gedacht hebben. Een andere specialiteit is netjes werken. Door mijn ruime ervaring met renovatiewerk bij mensen thuis weet ik dat een schone werkplek erg belangrijk is, zowel voor mij als voor de klant.

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Tilburg, Kaatsheuvel en Dongen? Neem gerust contact op zodat we kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen. Nadat ik het werk heb opgenomen ontvangt u een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverd werk krijgt u 12 maanden garantie.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...